Celý Texas BBQ brisket / Whole Texas BBQ brisket (cca 3,5 - 4kg)
Popis
English below:
NÁVOD K OHŘÁTÍ
Váš brisket je zabalený v červeném řeznickém papíru a poté zavakuován.
NEROZBALUJTE PLASTOVÝ OBAL, DOKUD SI NEPROSTUDUJETE NÁVOD NÍŽE!
Máte 2 možnosti jak ohřát celý brisket. V obou případech je vhodné nechat brisket alespoň hodinu v pokojové teplotě před ohříváním.
1. VE VODNÍ LÁZNI NA SPORÁKU
Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu a nechte těsně pod bodem varu. Celé balení brisketu vložte v uzavřeném plastovém obalu do vody a ohřívejte minimálně 1,5 - 2 hodiny.
2. V ŘEZNICKÉM PAPÍRU V TROUBĚ
Troubu předehřejte na 180C. Brisket vyjměte z plastového obalu a ponechte v řeznickém papíru. Vložte jej na pečící plech, abyste zamezili vytékání tuku, papír je mastný. Ohřívejte minimálně 2 - 3 hodiny nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 62 - 65C.
Stejným způsobem můžete ohřát menší kusy brisketu - zabalte je do pečícího nebo zbytku řeznického papíru a ohřívejte v troubě podle návodu výše.
Přejeme dobrou chuť!
HEATING INSTRUCTIONS:
Your brisket is wrapped in red butcher paper and then vacuum sealed in plastic bag.
DO NOT OPEN THE PLASTIC BAG BEFORE YOU GO THROUGH THE INSTRUCTIONS.
There are 2 options of how to heat up whole brisket. In both cases it´s helpful to keep brisket out of the fridge for about an hour prior heating up.
1. IN A WATER BATH ON THE STOVE
Heat up water in a big enough pot and keep it right under the boiling point. Insert sealed bag with a brisket and heat up for about 1,5 - 2 hours.
2. IN THE OVEN WRAPPED IN RED BUTCHER PAPER
Preheat oven to 180C. Remove the brisket from plastic bag and leave the butcher paper on. Place the brisket wrapped in butcher paper on a baking sheet to prevent leakage of the fat into your oven. Heat up for minimum 2 - 3 hours or till internal temperature reaches 62 - 65C.
You can heat up smaller pieces of brisket the same way - wrap them in a baking paper or remaining butcher paper and heat up as described above.
Enjoy your meal!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.



