Novinka ORDER BY THU, NOV 20th CHOOSE PICKUP DATE UPON PAYMENT

Celý Texas BBQ brisket / Whole Texas BBQ brisket (cca 3,5 - 4kg)

641
Neohodnoceno

ENGLISH BELOW...

Král amerického barbecue! Hovězí hrudí (brisket) plemene Black Angus kořeněný v Texas stylu pouze hrubozrnnou mořskou solí, drceným pepřem a česnekem. Poté pomalu, dvoufázovou metodou vyuzený na ohni v našem smokeru Southern Pride z Tennessee.

ALERGENY: hořčice

 

ENGLISH:

King of American BBQ! Black Angus beef brisket seasoned Texas style with coarse sea salt, crushed pepper and granulated garlic. Then 2-phase low´n´slow smoked on fire in our Tennessee Southern Pride smoker.

 ALERGENS: mustard

 


  • 5 705,36 Kč bez DPH
  • Skladem
6 390 Kč / ks
Kategorie: SEZÓNNÍ A PARTY SETY / SEASONAL AND PARTY SETS
 

English below:

 

NÁVOD K OHŘÁTÍ

Váš brisket je zabalený v červeném řeznickém papíru a poté zavakuován.

NEROZBALUJTE PLASTOVÝ OBAL, DOKUD SI NEPROSTUDUJETE NÁVOD NÍŽE!

 

Máte 2 možnosti jak ohřát celý brisket. V obou případech je vhodné nechat brisket alespoň hodinu v pokojové teplotě před ohříváním.

1. VE VODNÍ LÁZNI NA SPORÁKU

Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu a nechte těsně pod bodem varu. Celé balení brisketu vložte v uzavřeném plastovém obalu do vody a ohřívejte minimálně 1,5 - 2 hodiny.

 

2. V ŘEZNICKÉM PAPÍRU V TROUBĚ

Troubu předehřejte na 180C. Brisket vyjměte z plastového obalu a ponechte v řeznickém papíru. Vložte jej na pečící plech, abyste zamezili vytékání tuku, papír je mastný. Ohřívejte minimálně 2 - 3 hodiny nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 62 - 65C. 

Stejným způsobem můžete ohřát menší kusy brisketu - zabalte je do pečícího nebo zbytku řeznického papíru a ohřívejte v troubě podle návodu výše.

 

Přejeme dobrou chuť!

 

HEATING INSTRUCTIONS:

Your brisket is wrapped in red butcher paper and then vacuum sealed in plastic bag.

DO NOT OPEN THE PLASTIC BAG BEFORE YOU GO THROUGH THE INSTRUCTIONS.

 

There are 2 options of how to heat up whole brisket. In both cases it´s helpful to keep brisket out of the fridge for about an hour prior heating up.

1. IN A WATER BATH ON THE STOVE

Heat up water in a  big enough pot and keep it right under the boiling point. Insert sealed bag with a brisket and heat up for about 1,5 - 2 hours.

 

2. IN THE OVEN WRAPPED IN RED BUTCHER PAPER

Preheat oven to 180C. Remove the brisket from plastic bag and leave the butcher paper on. Place the brisket wrapped in butcher paper on a baking sheet to prevent leakage of the fat into your oven. Heat up for minimum 2 - 3 hours or till internal temperature reaches 62 - 65C.

You can heat up smaller pieces of brisket the same way - wrap them in a baking paper or remaining butcher paper and heat up as described above.

 

Enjoy your meal!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola